malcik24 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2017 Witam szystkich mam takie pytanie temat pewnie był poruszany ale nie mogę nigdzie nic znaleźć konkretnego czy mogę legalnie coś przywieźć z Rodos chodz i mi o zwierzęta do akwarium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caramelo Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 Z tego co wiem, to samolotem będzie ciężko; Jakby nie była to wyspa i byś jechał samochodem to raczej nie ma problemu. Cytuj Keep calm and keep swimming. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) pakiet przepisów w jednym miejscu: https://www.mos.gov.pl/srodowisko/przyroda/konwencje-miedzynarodowe/konwencja-waszyngtonska-cites/przed-wakacjami-to-warto-wiedziec/przepisy-w-sprawie-cites/ nie wiem, co chcesz przywieźć, ale wg mnie "gra nie warta świeczki" - poza tym musiałbyś spakować w bagaż, pytanie ile zwierzak wytrzyma, samolot może być opóźniony, itp... poza tym bagaże to chyba w ogrzewanym nie latają... Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez pooh (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach