marekdziubak Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2017 Dokładnie ja nie mieszka w bloku tylko w domu jednorodzinnym moja się wi-fi jest nieosiągalna z poza domu wiec jak kto uważa i jakie ma na dany moment warunki. poza tym moim zwanie to się nadaje tylko do lampy Led lub diy jakieś która ma 2 lub 3 zasilacze bo do czego innego raczej bym tego nie podłączył. takie coś już jest do kilkunastu złotych. Cytuj 120LT Plany na 600L W trakcie realizacji.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sPRYTny Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2017 (edytowane) Dnia 4.04.2017 o 08:44, marekdziubak napisał: Dokładnie ja nie mieszka w bloku tylko w domu jednorodzinnym moja się wi-fi jest nieosiągalna z poza domu wiec jak kto uważa i jakie ma na dany moment warunki. Nie czytasz ze zrozumieniem. Nie potrzebujesz w telefonie zasięgu sieci WiFi. Urządzenie łączy się przez internet z serwerem producenta. Sterować tym możesz z całego świata ze swojego telefony tableta. Wystarczy że będziesz miał w domu internet i w telefonie. Montując kamerę ip skierowaną np. Na sump podczas wyjazdu możesz np. Wyłączyć zdalnie odpieniacz, pompę obiegową, lampę uv i wiele innych dobrodziejstw. Koszt z przesyłką z Chin to tylko 20zl wiec za tą cenę to chyba dużo więcej dostajemy. Edytowane 30 Kwietnia 2017 przez sPRYTny (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekdziubak Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2017 Grunt to Refleks. Cytuj 120LT Plany na 600L W trakcie realizacji.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach