Pawel.a Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2017 Witam wiem ze gdzies juz ktos pisal ale mi zalezy na konkretach chcialbym zeby wszystko ladnie wygladalo mam troche korali fluo oraz zeby roslo jak nalezy prosze o konkretne kombinacje i nazwy z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2017 10 minut temu, Pawel.a napisał: Witam wiem ze gdzies juz ktos pisal ale (...) nie chce Ci się poszukać ? itd. od tego jest wyszukiwarka żeby z niej korzystać to żeby "ładnie" wyglądało zależy od własnego widzimisię - ktoś lubi np same niebieskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
macdabro Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2017 ja RM mam dopiero od 3 tyg, kupiłem używkę na świetlówkach ATI, wymieniłem jedną bo miałem wrażenie że za biało jest i obecnie mam 2x coral plus i 1x blue plus i jak na razie jestem zadowolonyWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tenshuchiyu Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2017 Dnia 2017-04-12 o 22:16, macdabro napisał: ja RM mam dopiero od 3 tyg, kupiłem używkę na świetlówkach ATI, wymieniłem jedną bo miałem wrażenie że za biało jest i obecnie mam 2x coral plus i 1x blue plus i jak na razie jestem zadowolony Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Właśnie dziś wymieniałem świetlówki u siebie. Miałem 2 niebieskie I jedną 15000K. Wsadziłem 10000K, Blue2 I Coral Plus. Jak dla mnie te Coral plus są zbyt białe. Cały zbiornik zrobił się bardziej w biel a był niebieski. Jednak naczytałem się o właściwościach Coral Plus więc zobaczymy jak to będzie u mnie. Cytuj W regionie Kamigata mają rodzaj zawiązywanych pudełek na drugie śniadanie, których używają tylko jednego dnia oglądając kwiaty. Gdy skończą wyrzucają pudełka i depczą je. Koniec jest ważny dla każdej rzeczy... Zapraszam do mojego tematu : http://nano-reef.pl/...u-z-walbrzycha/Aktualności:26.08.2016 Zaciemnienie .... W baniaku Palythoa, Briareum, Discosoma, Caluastrea, Ślimaki i dzika Xenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach