big daddy Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Tak na marginesie, jakie pelletki polecacie do redukcji no3 i po4? Nie mogę dać rady z parametrami i pomyślałem że można by sie z tym zmierzyć. Myslałem, że się idzie do sklepu mówi "poproszę pelletki" i już [emoji4] Ale czytałem niedawno, że ktoś tam rozwalił sobie akwarium bo firma zmieniła produkt, dlatego pytam. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj Słone "Coś" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 14 minut temu, big daddy napisał: Tak na marginesie, jakie pelletki polecacie do redukcji no3 i po4? Nie mogę dać rady z parametrami i pomyślałem że można by sie z tym zmierzyć. Musiałem że się idzie do sklepu mówi "poproszę pelletki" i już Ale czytałem niedawno że ktoś tam rozwalił sobie akwarium bo firma zmieniłaś produkt, dlatego pytam. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Pisał o All in One Premium, choć wiem że np. Adam z Mysłowic ich używa bo pisałem z nim i sobie chwali także nie wiem, u mnie się kręcą od wczoraj AIO także nie wiem czy mi zniszczą zbiornik czy wyprowadzą.. Chciałby spróbować tropic marine, podobno są bardzo lekkie także nie trzeba dużego przepływu, tak mi się wydaje Na forum jest wątek o biopellets i tam na pewno jest dużo informacji w tym temacie 18 minut temu, big daddy napisał: Tak na marginesie, jakie pelletki polecacie do redukcji no3 i po4? Nie mogę dać rady z parametrami i pomyślałem że można by sie z tym zmierzyć. Musiałem że się idzie do sklepu mówi "poproszę pelletki" i już Ale czytałem niedawno że ktoś tam rozwalił sobie akwarium bo firma zmieniłaś produkt, dlatego pytam. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czupacabra Zgłoś Napisano 3 Maja 2017 Ja od 3 miesięcy używam XXL i mz są fajniesze niż AIO , nie ma mazi jak przy AIO.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach