polo Zgłoś Napisano 16 Maja 2017 Cześć Na początku czerwca czeka mnie przewiezienie akwarium ze stelażem i sumpem. Teoretycznie mam samochód w który bym mógł załadować się na dwa razy ale gorzej z w niesieniem. Może macie jakiś bezpieczny i nie drogi transport do polecenia, który zrobi mi taką usługę "door to door"? Cytuj Powrót do Solniczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 18 Maja 2017 Z życiem, czy bez, które piętro. Jak masz auto może wystarczy skrzyknąć silną grupę forumową i rozprawić się z tematem. Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo Zgłoś Napisano 20 Maja 2017 Bez życia. Grupa??? Dobry pomysł! piętro trzecie ale większość winda. Najgorsze znieść do załadunku i potem wytargac z samochodu żeby nie rozwalić akwa 100x70x60. Cytuj Powrót do Solniczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo Zgłoś Napisano 27 Maja 2017 up Cytuj Powrót do Solniczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach