balast Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2017 Dwie rybki zachorowały w tym samym czasie . Obie mają spuchnięte lewe oko Oko w ciągu kilku dni staje się mętne rybki nadal maja apetyt Nie sądzę że to uszkodzenie przez inne ryby Nie wiem jak może być to przyczyna może bakteria Zacząłem podawać lek Preis Aquaristik ale nie widzę żadnej poprawy a oko z dnia na dzień wygląda coraz gorzej u obu rybek Może macie jakieś doświadczenie w takich przypadkach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foto Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 (edytowane) Siemka Słuchaj jak Ci tu pomóc https://erybka.pl/product-pol-9333-Korallen-Zucht-Resistant-Fish-Concentrate-250-ml.html spróbuj tego co prawda widac ze ta rybka jest już w studium bardzo zaawansowanym jej ruchy oko pływanie do góry, ale jedno jest pewne albo ja uratujesz to jest preparat bardzo dobry albo dwa spocznie na wiecznej rafie. Edytowane 3 Czerwca 2017 przez Foto xx (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Dużo masz tam tych pterapogonów i myślę że to właśnie przez ich walki i jeżowca teraz tak wyglądają. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balast Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2017 Pterapogon kauderni rozmnożyłem i mam ich 8 sztuk wiem ze na 240l to dużo . Chciałem sprzedać lub zamienić ale nie ma chętnych i zastawić 2 szt. Ale jak tak dalej sprawa będzie się rozwijać to nie będę sprzedawał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach