Moljzesz Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2017 Też mam w sumpie, po roku trafia szlag wentylatorki, sól robi swoje, ostatnio kupiłem za 15zł w promocji wiatrak czy tam wentylator do samochodu na 12v, głośny ale daje wiatru sporo ładnie chłodzi Z ciekawostek te duże aab wolnoobrotowe dawałem na 24v i super chłodziły, też praktycznie nie słyszalne nawet przy tym napięciu Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2017 6 minut temu, Moljzesz napisał: Też mam w sumpie, po roku trafia szlag wentylatorki, sól robi swoje zamontowane w środku w szafce ? czy dmuchały przez jakiś otwór - do szafki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moljzesz Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2017 Teraz, silvia napisał: zamontowane w środku w szafce ? czy dmuchały przez jakiś otwór - do szafki ? W środku w sumpie znaczy w szafce Cytuj PS Pandora 4x54W T5 i 3x145W LED, DCP6500, AWN40 na DCP3000,RW-15, RW-8,CP-55, Biopellests AIO XL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2017 dlatego padają ... lepiej zrobić otwór i dać nawiew do środka szafki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2017 A ja zrobiłem w środku żeby wydmuchiwał i od razu była różnica. Wentylator 8cm no name na zasilaczu 5v. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach