Skocz do zawartości

Historia edycji

Kermit1

Kermit1

Dnia 26.11.2017 o 15:06, boo12 napisał:

Po dłuższym braku odzewu w temacie aktualizacja dosyć sporo ruszyło w temacie.

W poprzedni weekend spędziłem na układaniu gipsowych kamieni na kawałku ściany co by szkło się jakoś prezentowało, wydaje mi się, że wyszło całkiem ok .

35f6511a692655ebmed.jpg

Znajomy zamówił płyty do zrobienia szafki, które wylądowały u mnie w garażu już w zeszłym tygodniu, ale wiadomo jak z czasem. 

Wczoraj zabraliśmy się za szafkę oblewając jednocześnie przedsięwzięcie więc zeszło się prawie do północy

Szafka skromna i prosta, nawet uchwytów brak co by dzieciaki nie miały za co szarpać, generalnie jestem zadowolony, natomiast jak to po fakcie coś bym tam zmienił.

2853ced446ba9f4bmed.jpg

121d5a063d4bcdf0med.jpg

Jestem teraz na przesiadce z 120L do 360L i mam pytanie

Jakiej grubości zastosowałeś blat na którym stoi akwarium??

Czy przykręcałeś go do stelaża czy tylko  leży swobodnie??

Dlaczego do korony większość ludzi używa spienionego PCV a nie płyty laminowanej meblowej, z której jest zrobiona szafka pod akwa??

Kermit1

Kermit1

Dnia 26.11.2017 o 15:06, boo12 napisał:

Po dłuższym braku odzewu w temacie aktualizacja dosyć sporo ruszyło w temacie.

W poprzedni weekend spędziłem na układaniu gipsowych kamieni na kawałku ściany co by szkło się jakoś prezentowało, wydaje mi się, że wyszło całkiem ok .

35f6511a692655ebmed.jpg

Znajomy zamówił płyty do zrobienia szafki, które wylądowały u mnie w garażu już w zeszłym tygodniu, ale wiadomo jak z czasem. 

Wczoraj zabraliśmy się za szafkę oblewając jednocześnie przedsięwzięcie więc zeszło się prawie do północy

Szafka skromna i prosta, nawet uchwytów brak co by dzieciaki nie miały za co szarpać, generalnie jestem zadowolony, natomiast jak to po fakcie coś bym tam zmienił.

2853ced446ba9f4bmed.jpg

121d5a063d4bcdf0med.jpg

estem teraz na przesiadce z 120L do 360L i mam pytanie

Jakiej grubości zastosowałeś blat na którym stoi akwarium??

Czy przykręcałeś go do stelaża czy tylko  leży swobodnie??

Dlaczego do korony większość ludzi używa spienionego PCV a nie płyty laminowanej meblowej, z której jest zrobiona szafka pod akwa??

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.