Skocz do zawartości

Historia edycji

boo12

boo12

Ja kupiłem 4 miesięczną używkę od Przemka, pewny nie jestem ale chyba to współwłaściciel chyba pacific sun, a ceny starszych windujemy co by się nowe modele lepiej sprzedawały, to raczej budowy lamp na zamówienie patrząc na terminy niż ciągła produkcja maszynowa, zresztą wymiana wentylatorów w diunie tylko serwis a to też koszta, a w altea plynne sterowanie i w razie czego sam wymienisz

ach i najważniejsze jest to tylko moja teoria (spiskowa) a tak na poważnie ktoś musi być pierwszy co by ocenić możliwości tej lampy, gdzieś było jakieś info o tym, że gdzieś w sklepie chyba można było się pobawić tą lampą

boo12

boo12

Ja kupiłem 4 miesięczną używkę od Przemka, pewny nie jestem ale chyba to współwłaściciel chyba pacific sun, a ceny starszych windujemy co by się nowe modele lepiej sprzedawały, to raczej budowy lamp na zamówienie patrząc na terminy niż ciągła produkcja maszynowa, zresztą wymiana wentylatorów w diunie tylko serwis a to też koszta, a w altea plynne sterowanie i w razie czego sam wymienisz

boo12

boo12

Ja kupiłem 4 miesięczną używkę od Przemka, pewny nie jestem ale chyba to współwłaściciel chyba pacific sun, a ceny starszych windujemy co by się nowe modele lepiej sprzedawały, to raczej budowy lamp na zamówienie patrząc na terminy niż ciągła produkcja maszynowa 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.