sosin Zgłoś Napisano 25 Czerwca 2017 Witam. Czy ma ktoś wiedzę i doświadczenie na temat tych ryb. Chodzi mi o to czy te ryby się dogadają w jednym zbiorniku. Mam dość spore pudełko. Z obserwacji wiem, że jest to bardzo spokojna i towarzyska ryba. Podczas grzebania w akwarium, jako jedyna pływa obok ręki i czasem można ją pogłaskać. Podobno z krówką jest podobnie, ale czy dadzą rade w jednym akwarium? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ws1940 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2017 Witam Zachowanie "krówki" jest identyczne - nic nie podgryza i nikogo nie atakuje. Jest też wszystkożerna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 20 Lipca 2017 Też się nad nimi zastanawiam bo ślimaki osiadłe u mnie zaczynają się panoszyć a te rybki to podobno ich naturalni wrogowie. Jak jest u Was?Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach