Skocz do zawartości

Historia edycji

g_o_n

g_o_n

stylistyka wypowiedzi.

4 godziny temu, natan2012 napisał:

Okinawe mam u siebie i mogę śmiało polecić. Mam jednego osobnika. Rybka bardzo śmiała i ciekawska. Wcina każdy pokarm który podam :) Potrafi ciekawie zawiesić się przy pomocy płetw i obserwować. Jest też pięknie wybarwiona, z pewnością ożywi zbiorniczek. Jedyną informację jaką znalazłem, że planowaną obsadę Gobiodonów trzeba wpuszczać do akwarium razem. Zapewne chodzi o terytorialność ryb. W naszych nano rafkach jeden osobnik wystarczy :)

Mam też Amblygobius rainfordi- mała babeczka, dość strachliwa często chowa się w skałkach za to bardzo śliczna :)

Dzięki za odpowiedź i informacje. Tak z ciekawości jak duże masz akwarium ?

Amblygobius rainfordi  - ona występuje w rożnych wariantach kolorystycznych czy też kolory powiązane są z płcią? Cyba widziałem ją na osobiście ale te białe kropki mnie zmyliły - zastanawiałem się czy nie ma przypadkiem ospy i dopuściłem. 

Mogę zapytać gdzie kupiłeś swoje zwierzaki ?

g_o_n

g_o_n

4 godziny temu, natan2012 napisał:

Okinawe mam u siebie i mogę śmiało polecić. Mam jednego osobnika. Rybka bardzo śmiała i ciekawska. Wcina każdy pokarm który podam :) Potrafi ciekawie zawiesić się przy pomocy płetw i obserwować. Jest też pięknie wybarwiona, z pewnością ożywi zbiorniczek. Jedyną informację jaką znalazłem, że planowaną obsadę Gobiodonów trzeba wpuszczać do akwarium razem. Zapewne chodzi o terytorialność ryb. W naszych nano rafkach jeden osobnik wystarczy :)

Mam też Amblygobius rainfordi- mała babeczka, dość strachliwa często chowa się w skałkach za to bardzo śliczna :)

Dzięki za odpowiedź i informacje. Tak z ciekawości jak duże masz akwarium ? Amblygobius rainfordi  - ona występuje w rożnych wariantach kolorystycznych czy też kolory powiązane są z płcią? Cyba widziałem ją na osobiście ale te białe kropki mnie zmyliły - zastanawiałem się czy nie ma przypadkiem ospy i dopuściłem. 

Mogę zapytać gdzie kupiłeś swoje zwierzaki ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.