Skocz do zawartości

Historia edycji

Gato

Gato

13 minut temu, elespero napisał:

@Gato my wytykamy Ci błędy, ale ty zaprzeczasz ciągle i twierdzisz że robisz wszytko dobrze.

Skoro tak twierdzisz to jaki ty problem widzisz?

Bo wytykanie błędów jest nie kulturalne :P wybacz, że Twoja sugestia sie nie sprawdza ale to juz nie moja wina :)

Piach mam czysty jak łza. Nawet gdyby cos w nim zdechlo zostałoby przerobione przez wieloszczęty lub inne organizmy.

Elespero, nie irytuj się. Własnie problem leży w tym, że kieruje sie tym co czytam w artykułach m.in reefhub czy zagraniczne fora, a w moim baniaczku cos nie moze zaskoczyć, dlateho zalożylem ten temat.

@Coltrane

W dsb zalega troche dentrytusu. Wydaje mi się, że parametry nie sa winą dsb bo  były tak wysokie jeszcze przed zalożeniem dsb. Natomiast, za chwile zdjecia wstawie :)

Gato

Gato

6 minut temu, elespero napisał:

@Gato my wytykamy Ci błędy, ale ty zaprzeczasz ciągle i twierdzisz że robisz wszytko dobrze.

Skoro tak twierdzisz to jaki ty problem widzisz?

Bo wytykanie błędów jest nie kulturalne :P wybacz, że Twoja sugestia sie nie sprawdza ale to juz nie moja wina :)

Piach mam czysty jak łza. Nawet gdyby cos w nim zdechlo zostałoby orzerobione orzez wieloszczęty kib inne organizmy.

Elespero, nie irytuj się. Własnie problem leży w tym, że kieruje sie tym co czytam w artykułach m.in reefhub czy zagraniczne fora, a w moim baniaczku cos nie moze zaskoczyć, dlateho zalożylem ten temat.

@Coltrane

W dsb zalega troche dentrytusu. Wydaje mi się, że parametry nie sa winą dsb bo  były tak wysokie jeszcze przed zalożeniem dsb. Natomiast, za chwile zdjecia wstawie :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.