Skocz do zawartości

Historia edycji

Gato

Gato

2 godziny temu, Coltrane napisał:

jakie bakterie podajesz? moze zrobila sie Tobie jakas monokultura, odezwij sie na PW z adresem do wysyłki to  wysle Tobie kilka rurek siporaxu i łyżeczkę Aquaforest LifeSource.
Kup sobie na necie Aquaforest Life Bio Fil i bakterie probiotyczne

Stosuje teraz Microbe Lift Special blend.

Być może masz racje. Kiedy brakowało mi Special Blend, aplikowałem Pro Bio s Aquaforestu lub Fauna Marine Bacto reef.

Zdjęcie DSB.

Jak widać, troche pyłu zalega w nim. Roślin było troche więcej ale dzwinym trafem, prawie cała caluerpa zdechła.

8711031_IMG-20170703-WA0020.jpg

Gato

Gato

1 godzinę temu, Coltrane napisał:

jakie bakterie podajesz? moze zrobila sie Tobie jakas monokultura, odezwij sie na PW z adresem do wysyłki to  wysle Tobie kilka rurek siporaxu i łyżeczkę Aquaforest LifeSource.

Być może masz racje. Kiedy brakowało mi Special Blend, aplikowałem Pro Bio s Aquaforestu lub Fauna Marine Bacto reef.

Zdjęcie DSB.

Jak widać, troche pyłu zalega w nim. Roàlin bylo troche więcej ale dzwinym trafem, prawie cała caluerpa zdechła.

8711031_IMG-20170703-WA0020.jpg

Gato

Gato

14 minut temu, Coltrane napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.