Skocz do zawartości

Historia edycji

tihs

tihs

Ja z koleji spotkałem się z teorią dokładnie odwrotną. Rób krótki spływ i śpij spokojnie, a powrót prowadź tak jak wyjdzie - policz opory przepływu w gotowej instalacji i na końcu dobierz pompę, która przepchnie zamierzoną ilość wody.

cara_membuat_sump_sendiri.JPG20160711_174231_zpsrgeijs1s.jpg

IMG_1548.jpg

tutaj przykład powrotu 'przez strych'

Hałas:

horizontal-runs.jpg

Wspomniałem o osadach i zatorach, ale to zasady ogólne i dmuchanie na zimne, jeden ma 50 cm rurki w szafce, a drugi 3 metrową rynnę w ścianie.

Kilka poradników, na których opierałem swój projekt:

Durso, Herbie and Beanie setups , Sump design , DIY glass baffles , Return line design , Return pump , Cutting and gluing PVC , Flood causes

tihs

tihs

Ja z koleji spotkałem się z teorią dokładnie odwrotną. Rób krótki spływ i śpij spokojnie, a powrót prowadź tak jak wyjdzie - policz opory przepływu w gotowej instalacji i na końcu dobierz pompę, która przepchnie zamierzoną ilość wody.

cara_membuat_sump_sendiri.JPG20160711_174231_zpsrgeijs1s.jpg

IMG_1548.jpg

tutaj przykład powrotu 'przez strych'

Hałas:

horizontal-runs.jpg

Wspomniałem o osadach i zatorach, ale to zasady ogólne i dmuchanie na zimne, jeden ma 50 cm rurki w szafce, a drugi 3 metrową rynnę w ścianie.

Kilka poradników, na których opierałem swój projekt:

Durso, Herbie and Beanie setups , Sump design , DIY glass baffles , Return line design , Return pump , Cutting and gluing PVC , Flood causes

lotr-herbie.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.