W takim razie zapraszam do Anglii.Bylem teraz w Polsce i niestety jeszcze nam tzn Polskim sklepom daleko do tego co oferuje rynek Brytyjski.Nie jestem tutaj stronniczy ale mieszkam ponad 15 lat w UK i dalej jest duza roznica,moze nie tak duza jak kiedys ale dalej wielka przepasc.W UK wielki dostawca TMC jest deweloperem w akwarystyce morskiej i trzeba przyznac ze nie maja konkurencji.W USA tez jest super ale to juz wogole inna bajka.Niestety w Polsce tzw chec zarobku i jak najszybszego pozbycia sie towaru przed obawą ze padnie podczas kwarantanny jest wyzsza niz dobro ryb i relacji sprzedawca-klient.Tylko nie rozumiem tej polityki jesli robie kwarantanne i jestem pewny ze sprzedaje zdrowe ryby to klient wroci.Wyglada na to ze jeszcze jest slaba konkurencja w Pl i maja to gdzies.....
Historia edycji
W takim razie zapraszam do Anglii.Bylem teraz w Polsce i niestety jeszcze nam tzn Polskim sklepom daleko do tego co oferuje rynek Brytyjski.Nie jestem tutaj stronniczy ale mieszkam ponad 15 lat w UK i dalej jest duza roznica,moze nie tak duza jak kiedys ale dalej wielka przepasc.W UK wielki dostawca TMC jest deweloperem w akwarystyce morskiej i trzeba przyznac ze nie maja konkurencji.W USA tez jest super ale to juz wogole inna bajka.Niestety w Polsce tzw chec zarobku i jak najszybszego pozbycia sie towaru przed obawom ze pad ie podczas kwarantanny jest wyzsza niz dobro ryb i relacji sprzedawca-klient.Tylko nie rozumiem tej polityki jesli robie kwarantanne i jestem pewny ze sprzedaje zdrowe ryby to klient wroci.Wyglada na to ze jeszcze jest slaba konkurencja w Pl i maja to gdzies.....
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.