Skocz do zawartości

Historia edycji

Seba6001

Seba6001

SU ale ja mam 2 zywice na wyjściu, tylko ten zestaw  co miałem miał ponad rok  i tez tak cudowałem co chwile zywica kupilem nowe wklady ( membrany nie wymieniłem ) no i  znow to samo  005 004 i tak wkołko   kupiłem wkoncu nową osmoze  wylałem w sciek (bez membrany okolo 20 L )   wymieniłem zywice ktora miala ok 3 tyg  i jest wkoncu pokazywał tds 000 ale po 2 tygodniach znow jest 004  i  powiem wam ze mnie to wkur.....a  bo woda ch....a   kupiłem dori z e rybki  zarazila cała obsade ospą .......  wywalilo mi albo okrzemki albo dino juz sam nie wiem co to jest ..... i nadodatek zeby tego wszystkiego malo..... mam plage k.......... a WIRKÓW ..... ręce mi opadły nie wiem juz co dalej nie śpie nawet po nocach bo cały czas myśle jak z tym wszystkim sie uporać

Seba6001

Seba6001

no tak tylko ten zestaw  co miałem miał ponad rok  i tez tak cudowałem co chwile zywica kupilem nowe wklady ( membrany nie wymieniłem ) no i  znow to samo  005 004 i tak wkołko   kupiłem wkoncu nową osmoze  wylałem w sciek (bez membrany okolo 20 L )   wymieniłem zywice ktora miala ok 3 tyg  i jest wkoncu pokazywał tds 000 ale po 2 tygodniach znow jest 004  i  powiem wam ze mnie to wkur.....a  bo woda ch....a   kupiłem dori z e rybki  zarazila cała obsade ospą .......  wywalilo mi albo okrzemki albo dino juz sam nie wiem co to jest ..... i nadodatek zeby tego wszystkiego malo..... mam plage k.......... a WIRKÓW ..... ręce mi opadły nie wiem juz co dalej nie śpie nawet po nocach bo cały czas myśle jak z tym wszystkim sie uporać

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.