SU ale ja mam 2 zywice na wyjściu, tylko ten zestaw co miałem miał ponad rok i tez tak cudowałem co chwile zywica kupilem nowe wklady ( membrany nie wymieniłem ) no i znow to samo 005 004 i tak wkołko kupiłem wkoncu nową osmoze wylałem w sciek (bez membrany okolo 20 L ) wymieniłem zywice ktora miala ok 3 tyg i jest wkoncu pokazywał tds 000 ale po 2 tygodniach znow jest 004 i powiem wam ze mnie to wkur.....a bo woda ch....a kupiłem dori z e rybki zarazila cała obsade ospą ....... wywalilo mi albo okrzemki albo dino juz sam nie wiem co to jest ..... i nadodatek zeby tego wszystkiego malo..... mam plage k.......... a WIRKÓW ..... ręce mi opadły nie wiem juz co dalej nie śpie nawet po nocach bo cały czas myśle jak z tym wszystkim sie uporać
Historia edycji
no tak tylko ten zestaw co miałem miał ponad rok i tez tak cudowałem co chwile zywica kupilem nowe wklady ( membrany nie wymieniłem ) no i znow to samo 005 004 i tak wkołko kupiłem wkoncu nową osmoze wylałem w sciek (bez membrany okolo 20 L ) wymieniłem zywice ktora miala ok 3 tyg i jest wkoncu pokazywał tds 000 ale po 2 tygodniach znow jest 004 i powiem wam ze mnie to wkur.....a bo woda ch....a kupiłem dori z e rybki zarazila cała obsade ospą ....... wywalilo mi albo okrzemki albo dino juz sam nie wiem co to jest ..... i nadodatek zeby tego wszystkiego malo..... mam plage k.......... a WIRKÓW ..... ręce mi opadły nie wiem juz co dalej nie śpie nawet po nocach bo cały czas myśle jak z tym wszystkim sie uporać
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.