Witam, dziś rano lub wczoraj nocy padła mi pompa w odpieniaczu Deltec 1456i , 4 miesiące temu skończyła się gwarancja czy ktoś wie gdzie można taka kupić ?? bo na necie nie za bardzo mogłem znaleźć , chyba że macie jakiś pomysł czym ją zastąpić i przede wszystkim ile akwarium wytrzyma bez odpieniacza ?? Mam jakieś 500 l w obiegu i dosyć sporą obsadę rybną .
Historia edycji
Witam, dziś rano lub wwczoraj nocy padła mi pompa w odpieniaczu Deltec 1456i , 4 miesiące temu skończyła się gwarancja czy ktoś wie gdzie można taka kupić ?? bo na necie nie za bardzo mogłem znaleźć , chyba że macie jakiś pomysł czym ją zastąpić i przede wszystkim ile akwarium wytrzyma bez odpieniacza ?? Mam jakieś 500 l w obiegu i dosyć sporą obsadę rybną .
Witam, dziś rano lub w nocy padła mi pompa w odpieniaczu Deltec 1456i , 4 miesiące temu skończyła się gwarancja czy ktoś wie gdzie można taka kupić ?? bo na necie nie za bardzo mogłem znaleźć , chyba że macie jakiś pomysł czym ją zastąpić i przede wszystkim ile akwarium wytrzyma bez odpieniacza ?? Mam jakieś 500 l w obiegu i dosyć sporą obsadę rybną .
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.