Skocz do zawartości

Historia edycji

Kuba8909

Kuba8909

Witam, dziś rano lub wczoraj nocy padła mi pompa w odpieniaczu Deltec 1456i , 4 miesiące temu skończyła się gwarancja :( czy ktoś wie gdzie można taka kupić ?? bo na necie nie za bardzo mogłem znaleźć , chyba że macie jakiś pomysł czym ją zastąpić  i przede wszystkim ile akwarium wytrzyma bez odpieniacza ?? Mam jakieś 500 l w obiegu i dosyć sporą obsadę rybną .

Kuba8909

Kuba8909

Witam, dziś rano lub wwczoraj nocy padła mi pompa w odpieniaczu Deltec 1456i , 4 miesiące temu skończyła się gwarancja :( czy ktoś wie gdzie można taka kupić ?? bo na necie nie za bardzo mogłem znaleźć , chyba że macie jakiś pomysł czym ją zastąpić  i przede wszystkim ile akwarium wytrzyma bez odpieniacza ?? Mam jakieś 500 l w obiegu i dosyć sporą obsadę rybną .

Kuba8909

Kuba8909

Witam, dziś rano lub w nocy padła mi pompa w odpieniaczu Deltec 1456i , 4 miesiące temu skończyła się gwarancja :( czy ktoś wie gdzie można taka kupić ?? bo na necie nie za bardzo mogłem znaleźć , chyba że macie jakiś pomysł czym ją zastąpić  i przede wszystkim ile akwarium wytrzyma bez odpieniacza ?? Mam jakieś 500 l w obiegu i dosyć sporą obsadę rybną .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.