Całkiem niedawno padła mi pompa w deltec 1351 pompa to brandowane przez Delteca Jebao serii DC, miałem problem z dostaniem więc kupiłem klona z Aqua Nova, podaj mi wymiary pompki ze swojego Delteca, długość do końca gwintu, wysokość do końca gwintu bez nakręconej końcówki. Bez odpieniacza zbiornik bez problemu wytrzymał 6 dni, nie napowietrzałem dodatkowo, ale nie mam dużej obsady ryb. Fakt na koniec były wykrywalne azotyny, ale nic się nie stało.
Historia edycji
Całkiem niedawno padła mi pompa w deltec 1351 pompa to brandowane przez Delteca Jebao serii DC, miałem problem z dostaniem więc kupiłem klona z Aqua Nova, podaj mi wymiary pompki ze swojego Delteca, długość do końca gwintu, wysokość do końca gwintu bez nakręconej końcówki. Bez odpieniacza zbiornik bez problemu wytrzymał 6 dni, nie napowietrzałem dodatkowo, ale nie mam dużej obsady ryb. Fakt na koniec były wykrywalne azotyny, ale nic się niestało.
Całkiem niedawno padła mi pompa w deltec 1351 pompa to brandowane przez Delteca Jebao serii DC, miałem problem z dostaniem więc kupiłem klona z Aqua Nova, podaj mi wymiary pompki ze swojego Delteca, długość do końca gwintu, wysokość do końca gwintu bez nakręconej końcówki
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.