Skocz do zawartości

Historia edycji

grzechotnic

grzechotnic

7 godzin temu, g_o_n napisał:
Jakiego HBL-ka masz 501?
Dajesz jakieś bakterie na start?
Powodzenia i cierpliwości, szkoda że tak daleko.

Mam HBL 701
Bakterie wlałem wczoraj oraz zakupiłem zapas na miesiąc. Takie w brązowych szklanych fiolkach. Wyglądają tak jak poniżej na zdjęciu. Polecił mi je sprzedawca w sklepie. Wlałem je wraz z fiolką pożywki. Mam jeszcze trzy flaszeczki. Po jedną tygodniowo

4dc8bb69-f6ee-4123-b3c3-6f7f4fec1466.jpg

grzechotnic

grzechotnic

7 godzin temu, g_o_n napisał:
Jakiego HBL-ka masz 501?

Mam HBL 701
Bakterie wlałem wczoraj oraz zakupiłem zapas na miesiąc. Takie w brązowych szklanych fiolkach. Wyglądają tak:

Polecił mi je sprzedawca w sklepie. Wlałem je wraz z fiolką pożywki. Mam jeszcze trzy flaszeczki. Po jedną tygodniowo

4dc8bb69-f6ee-4123-b3c3-6f7f4fec1466.jpg

grzechotnic

grzechotnic

Witam kolejnego początkującego posolonego. Coraz więcej nas świerzaczków [emoji6] Patrząc na słodkie to cierpliwości i umiejętności ci nie brakuje a to na pewno się przyda.
Teraz przed tobą zamknięcie cyklu azotowego - więc cierpliwość się przyda. U mnie trwało mniej więcej 2 miesiące.
Testy nie zaszkodzą a  będziesz mógł kontrolować jak kształtuje się sytuacja tydzień po tygodniu, więc zaopatrz się w przynajmniej podstawowe w jakimś sensownym czasie.
Jakiego HBL-ka masz 501?

Mam HBL 701
Bakterie wlałem wczoraj oraz zakupiłem zapas na miesiąc. Takie w brązowych szklanych fiolkach. Wrzucę ich foto jak wrócę do domu.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.