Witam - jeżeli mogę wtrącić moje ,, 3 grosze'' , kupiłem 3 polipy w czerwcu ubiegłego roku.Co tydzień jeden nowy polip-bez szału.Zmieniałem miejsca a nowych trójkolorowych kwiatków nie przybywało , a dodatkowo kolonia od grudnia zaczęła marnieć . Siedząc przed akwa całą noc z racji odłowu pteropogonów zauważyłem wieloszczeta, który ,,wyssał'' sobie kwiatka zostawiając wiór.Lektura na temat tego korala mówi o jego znikomej agresywności i wg mnie przekłada się to na duże grono jego potencjalnych ,,wrogów'...
Historia edycji
Witam - jeżeli mogę wtrącić moje ,, 3 grosze'' , kupiłem 3 polipy w czerwcu ubiegłego roku.Co tydzień jeden nowy polip-bez szału.Zmieniałem miejsca a nowych trójkolorowych kwiatków nie przybywało , a dodatkowo kolonia od grudnia zaczęła marnieć . Siedząc przed akwa całą noc z racji odłowu pteropogonów zauważyłem wieloszczeta, który ,,wyssał'' sobie kwiatka zostawiając wiór.Lektura na temat tego korala mówi o jego znikomej agresywności i wg przekłada się to na duże grono jego potencjalnych ,,wrogów'...
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.