Skocz do zawartości

Historia edycji

robert66653

robert66653

Godzinę temu, silvia napisał:

"bo tak" :)  akurat tutaj wybrałbym naszego producenta, model OB-250-EXT zasysa więcej i wody i powietrza niż BK , a jest o ponad połowę tańszy

A ja bym polecił deltec sc 2560 ...jesli chodzi o obsługę to nawet "laik " ustawi... 

Ja pierwszy raz w życiu mając do czynienia ze skimmer ustawiłem chyba w 2 minuty i tak do tej pory działa bez problemu  " na sucho "  bo nawet nie wiedziałem jak wygląda na sucho....:)  mój pierwszy zbiornik slonowodny. 

Ciekwe ile tej mocy jest naprawę ... I czy ona jest aż tak potrzebna ...  

Ja bym wszedł w rozwiązania sprawdzone... czyli firma  a  nie kopia czegoś co jest dobre ... 

Tylko na innym osprzecie... 

To tak jak z reklamami prawie....ale robi wielką różnicę....:)) 

A co do ceny ... Nie sprawdzałem...

Ale  50%  taniej bym nie oczekiwał.. . :P

robert66653

robert66653

53 minuty temu, silvia napisał:

"bo tak" :)  akurat tutaj wybrałbym naszego producenta, model OB-250-EXT zasysa więcej i wody i powietrza niż BK , a jest o ponad połowę tańszy

A ja bym polecił deltec sc 2560 ...jesli chodzi o obsługę to nawet "laik " ustawi... 

Ja pierwszy raz w życiu mając do czynienia ze skimmer ustawiłem chyba w 2 minuty i tak do tej pory działa bez problemu  " na sucho "  bo nawet nie wiedziałem jak wygląda na sucho....:)  bo to mój pierwszy zbiornik slonowodny. 

Ciekwe ile tej mocy jest naprawę ... I czy ona jest aż tak potrzebna ...  

Ja bym wszedł w rozwiązania sprawdzone... czyli firma  a  nie kopia czegoś co jest dobre ... 

Tylko na innym osprzecie... 

To tak jak z reklamami prawie....ale robi wielką różnicę....:)) 

A co do ceny ... Nie sprawdzałem...

Ale  50%  taniej bym nie oczekiwał.. . :P

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.