Skocz do zawartości

Historia edycji

robert66653

robert66653

19 godzin temu, Nik@ napisał:

Pieknie!

Gdzieś czytalam, że ten zbiornik stoi w bloku w nowym budownictwie na pierwszym piętrze? Orientowales się co do nośności stropu? Pytam, bo sama się waham, czy mogę 700-750 l odpalić w bloku PRL z wielkiej płyty, gdzie przez 2-3 miesiące jednocześnie będzie stało w tym samym pomieszczeniu 360l, zanim przeniosę życie

Na starych blokach  ludzie stawiają 1000litrow  w zwyż . ja osobiscie mialem 1500kg na samym panelu... jesli nacisk rozkłada się równomiernie .... Nie ma problemu...

robert66653

robert66653

57 minut temu, Nik@ napisał:

Pieknie!

Gdzieś czytalam, że ten zbiornik stoi w bloku w nowym budownictwie na pierwszym piętrze? Orientowales się co do nośności stropu? Pytam, bo sama się waham, czy mogę 700-750 l odpalić w bloku PRL z wielkiej płyty, gdzie przez 2-3 miesiące jednocześnie będzie stało w tym samym pomieszczeniu 360l, zanim przeniosę życie

Na starych blokach  ludzie stawiają 1000litrowblokach  w zwyż  ja osobiscie mislem 1500kg na samym panelu... jesli nacisk rozkłada się równomiernie .... Nie ma problemu...

robert66653

robert66653

56 minut temu, Nik@ napisał:

Pieknie!

Na starych stronach ludzie stawiają 1000litrowblokach  w zwyż  ja osobiscie mislem 1500kg na samym panelu... jesli nacisk rozkłada się równomiernie .... Nie ma problemu...

robert66653

robert66653

53 minuty temu, Nik@ napisał:

Pieknie!

Na starych stronach ludzie stawiają 1000litrow  w zwyż  ja osobiscie mislem 1500kg na samym panelu... jesli nacisk rozkłada się równomiernie .... Nie ma problemu...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.