Skocz do zawartości

Historia edycji

tihs

tihs

21 minut temu, wiesiektbg napisał:

[...] w pierwotnej koncepcji miałem założyć wewnątrz rurkę z chłodziwem, wypuścić wlot i wylot poza pojemnik, dodać do tego jakąś chłodniczke z wiatraczkiem i było by bardziej "wystrzałowo ;-)

i to jest jak najbardziej słuszna droga B) tylko krok dalej jest stara lodówka turystyczna z dwoma otworami i paręnaście metrów węża w środku.

tihs

tihs

5 minut temu, wiesiektbg napisał:

[...] w pierwotnej koncepcji miałem założyć wewnątrz rurkę z chłodziwem, wypuścić wlot i wylot poza pojemnik, dodać do tego jakąś chłodniczke z wiatraczkiem i było by bardziej "wystrzałowo ;-)

i to jest jak najbardziej słuszna droga B) tylko krok dalej jest stara lodówka turystyczna z dwoma otworami i paręnaście metrów węża w środku.

@ sygen problem jest w tym, że kolega dmucha na plastikowy pojemnik ze ścianką 3mm a nie na tafle wody. To tak jakbyś dmuchał na styropianowy kubek z maka.

tihs

tihs

1 minutę temu, wiesiektbg napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.