Skocz do zawartości

Historia edycji

SzymonH

SzymonH

3 godziny temu, Saiti napisał:

Czy rama stelaża może być cofnięta pod akwarium z każdej strony? Tzn dla dna akwarium 100x50 stelaż byłby o 2 cm krótszy z każdej strony, czyli miałby 96x46 - boki więc będą wisiały w powietrzu, a podparta będzie tylko szyba dna akwarium. Chodzi mi o to, żeby płyty, którymi chcę to obłożyć, zlicowały się z krawędzią akwarium. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Ja ma tak u siebie zrobione. Blat wystaje poza stelaż, tak jak ma być u Ciebie. Boki i drzwiczki się licują z akwarium.

Edit. Przeczytałem Twojego posta jeszcze raz i .. Chcesz dać blat na dno + pionowe szyby czy tylko dno ?

SzymonH

SzymonH

3 godziny temu, Saiti napisał:

Czy rama stelaża może być cofnięta pod akwarium z każdej strony? Tzn dla dna akwarium 100x50 stelaż byłby o 2 cm krótszy z każdej strony, czyli miałby 96x46 - boki więc będą wisiały w powietrzu, a podparta będzie tylko szyba dna akwarium. Chodzi mi o to, żeby płyty, którymi chcę to obłożyć, zlicowały się z krawędzią akwarium. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Ja ma tak u siebie zrobione. Blat wystaje poza stelaż, tak jak ma być u Ciebie. Boki i drzwiczki się licują z akwarium.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.