Skocz do zawartości

Historia edycji

mihow1979

mihow1979

3 minuty temu, Revell napisał:

Dziś na jednej z grup akwarystycznych, ktoś pokazał kostkę 30l z hepatusem i nie widział problemu w tym że nie ten rozmiar baniaka, ba nawet po zwroceniu uwagi dostałem nagane :D w końcu od 8 miesięcy tam jest i jest mu dobrze, więc lepsze to 200l jak 30l.  

@mihow1979temat obserwuje z ciekawością tutaj jak i na yt.

PS częściej filmy, częściej!  :)

No w kostce 30L to już naprawdę lekkie przegięcie... Widziałem w 160-200L te ryby - oczywiście małe jeszcze - pięknie się prezentowały. Ale już nie chcę rozpoczynać kolejnej dyskusji o wymaganiach ryb - wg mnie każda ryba w każdym akwarium się męczy tak samo jak zwierzęta w ZOO...

mihow1979

mihow1979

2 minuty temu, Revell napisał:

Dziś na jednej z grup akwarystycznych, ktoś pokazał kostkę 30l z hepatusem i nie widział problemu w tym że nie ten rozmiar baniaka, ba nawet po zwroceniu uwagi dostałem nagane :D w końcu od 8 miesięcy tam jest i jest mu dobrze, więc lepsze to 200l jak 30l.  

@mihow1979temat obserwuje z ciekawością tutaj jak i na yt.

PS częściej filmy, częściej!  :)

No w kostce 30L to już naprawdę lekkie przegięcie... Widziałem w 160-200L te ryby - oczywiście małe jeszcze - pięknie się prezentowały. Ale już nie chcę rozpoczynać kolejnej dyskusji o wymaganiach ryb - wg mnie każda ryba w każdym akwarium się męczy tak jak lwy z ZOO

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.