Skocz do zawartości

Historia edycji

ziembol

ziembol

Witam. Na początku maja b.r przeniosłem Reefmaxa do Red Sea Reffer 250. Od samego początku przenosin mam fatalne NO3 ( ~50). Pomimo założenia ok 1,5 miesiąca temu reaktora spaghetti spada tylko PO4 - do takich poziomów , że muszę je podbijać alby walczyć z NO3 (spaghetti rośnie jak szalone). Zastanawiam się nad dołożeniem filtra fluidyzacyjnego na biopellety. Na celowniku AuquaTrend Storm X400 oraz Bubble Magus Mini 80. Storm na filmach kręci kulkami jak na karuzeli , BM zaś klasycznie unosi do góry. Który z nich będzie lepszy do pelletek ?

ziembol

ziembol

Witam. Na początku maja b.r przeniosłem Reefmaxa do Red Sea Reffer 250. Od samego początku przenosin mam fatalne NO3 ( ~50). Pomimo założenia ok 1,5 miesiąca temu reaktora spaghetti spada tylko PO4 - do takich poziomów , że muszę je podbijać alby walczyć z NO3 (spaghetti rośnie jak szalone). Zastanawiam się nad dołożeniem filtra fluidyzacyjnego na biopellety. Na celowniku Auqua -trend Sotrm X400 oraz Bubble Magus Mini 80. Storm na filmach kręci kulkami jak na karuzeli , BM zaś klasycznie unosi do góry. Który z nich będzie lepszy do pelletek ?

ziembol

ziembol

Witam. Na początku maja b.r przeniosłem Reefmaxa do Red Sea Reffer 250. Od samego początku przenosin mam fatalne NO3 ( ~50). Pomimo założenia ok 1,5 miesiąca temu reaktora spagetti spada tylko PO4 - do takich poziomów , że muszę je podbijać alby walczyć z NO3. Zastanawiam się nad dołożeniem filtra fluidyzacyjnego na biopellety. Na celowniku Auqua -trend Sotrm X400 oraz Bubble Magus Mini 80. Storm na filmach kręci kulkami jak na karuzeli , BM zaś klasycznie unosi do góry. Który z nich będzie lepszy do pelletek ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.