skorpion77 Zgłoś Napisano 4 Września 2017 Zostaw ukwiałka w spokoju a flaczki to jakies otarcie ze skały podczas łazikowania brak światła objawia sie zmianą kolorów to fakti brakiem chęci napompowywania a w kwesti dokarmiania też nie karmie quadri wcale a mam je sporo czasu jakieś 5 lat i dzielą sie na potęgę rocznie mam ich sporo a obecnie z 30 zielonych i 12 czerwonych ukwiałowo com pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alic3 Zgłoś Napisano 4 Września 2017 Zostaw go nie tykaj, flaczki powinny sie zagoic. Ale jest mu zle u ciebie, jak masz jakiegos morszczaka nieopodal rozwaz oddanie ukwiala, czy no nie wiem danie na przechowanie/leczenie... quadri to raczej twardziele... a aklimatyzowales go? Kiedys zrobilam taki blad z malu - wpuscilam bez aklimatyzacji to jeden b.dlugo do siebie dochodzilWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DavidCone Zgłoś Napisano 4 Września 2017 był aklimatyzowany, czyli muszę uzbroić się w cierpliwość, może doczekam się znowu go takiego w pełnej okazałości. Dzięki za pomoc, jak się mu poprawi to na pewno dam znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach