Skocz do zawartości

Historia edycji

tedeus63

tedeus63

Wróciłem własnie z Erybki  zrobiłem testy wszystko ok tylko według  testu z erybki  MG 1440  u mnie 1300. dzieciaki nic nie wrzuciły bo juz wyszły za mąz zostałem sam z żoną. :) takie podmianki robie cały czas od grudnia moze rzeczywiście małe ale niektórzy robia raz na miesiac i wystarcza. korali nie dodawałem .szyby tez czyszczę 2 razy w tygodniu zadnych zmian.Oprocz  ballinga nic nie leję .

Wiec wychodzi za duzy MG i troszkę za dużo no3 20 z erybki  u mnie 10   ,po4 0,08  na hance u mnie na salifercie niewykrywalny. Podobno Seriatopory nie lubią wysokich parametrow  lubią MG w granicach 1300 a CA 400.

tedeus63

tedeus63

wraciłem własnie z Erybki  zrobiłem testy wszystko ok tylko według  testu z erybki  MG 1440  u mnie 1300. dzieciaki nic nie wrzuciły bo juz wyszły za mąz zostałem sam z żoną. :) takie podmianki robie cały czas od grudnia moze rzeczywiście małe ale niektórzy robia raz na miesiac i wystarcza. korali nie dodawałem .szyby tez czyszczę 2 razy w tygodniu zadnych zmian.Oprocz  ballinga nic nie leję .

Wiec wychodzi za duzy MG i troszkę za dużo no3 20 u mnie 10   ,po4 0,08  na hance .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.