sky Zgłoś Napisano 8 Września 2017 walcze obecnie z ospą, środkiem polyplab medic, ogólnie wszystko wyglądało dobrze, aż dzisiaj zobaczyłem że hepatus ma "wytrzeszcz 1 oka"... nie wiem jak i po czym, ale wczoraj było wszystko ok. Jest jakaś szansa na uratowanie go ?? czy raczej już trzeba się z nim żegnać ? zdjęcia robione telefonem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian K. Zgłoś Napisano 8 Września 2017 Jak dla mnie nic mu strasznego nie jest Ospy tez strasznej nie widac. A oko nie mocno. Jest szansa ze przejdzie za kilka dni. U mnie garbik tak mial i to dwa razy mocniej. Po paru dnich wszystko wrocilo do normy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 8 Września 2017 nie wiem jak z hepatusami ale mój garbik wyglądał tak http://nano-reef.pl/forums/topic/88656-garbik-oko-jak-balon/ pływa zdrowy do dziś - zero śladów po urazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sky Zgłoś Napisano 8 Września 2017 no to zobaczymy ;] oby powróciło do normalności ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesiektbg Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2018 podepnę się do tematu mój Naso ma podobny problem - ni stąd, ni zowąd, oko spuchło, jak balon. Czy ktoś wie, co to może być i jak leczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2018 U mnie miał tak 2 razy garbik. Podejrzewałem, że może otarł się o jeżowca, imaka osiadłego albo zwykła infekcja. Stosowałem tylko FishV AF i po tygodniu zaczęło schodzić. Po 2 tyfodniach nie było śladu. Jeszcze raz tak miał i też zeszło.Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaszaS Zgłoś Napisano 13 Lutego 2018 A jak często stosowałeś FishV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 13 Lutego 2018 A jak często stosowałeś FishV? Raz w tygodniu 1 kropla na jedną kostkę mrożonki. Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 13 Lutego 2018 1 godzinę temu, laszek napisał: Raz w tygodniu 1 kropla na jedną kostkę mrożonki. Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka To na pewno mialo wplyw na jego wyleczenie Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość laszek Zgłoś Napisano 13 Lutego 2018 Napisałem, że poza tym nic nie robiłem. A czy to była infekcja czy coś innego witaminy nie zaszkodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaciejK Zgłoś Napisano 21 Lutego 2018 FishV ro chyba coddzienie aie powinno stosować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach