Skocz do zawartości

Historia edycji

balast

balast

U mnie  dałem radę  odłowić nawet 20 szt  i też  mam inne ryby w ogólnym  240l 

Samiec  zacznie wypuszczać z pyska jak na tyle podrosną ze zaczną mu przeszkadzać albo  głód go zmusi  

Czasami wypuszcza na chwile aby kilka sztuka jak uzna że jest bezpiecznie w dzień

Ale jak zobaczysz że w rogach baniaka jest  1-2 szt  to tej nocy powinien wypuścić wszystkie jak światła się wyłączą w baniaku .

U mnie wyglądało to tak że około 23:00 polowałem z latarką i malutkim kubeczkiem albo siateczką  wiadomo i chlup do kotnika .

Maluchy łapałem nawet do 4:00 a i tak zdarzało się że  wszystkiego nie wyłapałem w koralach skałach zakamarkach ,samiec wypuszcza pojedynczo

Maluch  jak ciemno są bardzo ogłupione i wyłapiesz je przy dnie w rogach lub u tafli wody  

około 3 dni nic nie jedzą  a jak  wyczerpią  zapasy z woreczka ,wylęgałem artemię  to podstawa ich diety  powodzenia kolego

balast

balast

U mnie  dałem radę  odłowić nawet 20 szt  i też  mam inne ryby w ogólnym  240l 

Samiec  zacznie wypuszczać z pyska jak na tyle podrosną ze zaczną mu przeszkadzać albo  głód go zmusi  

Czasami wypuszcza na chwile aby kilka sztuka jak uzna że jest bezpiecznie w dzień

Ale jak zobaczysz że w rogach baniaka jest  1-2 szt  to tej nocy powinien wypuścić wszystkie jak światła się wyłączą w baniaku .

U mnie wyglądało to tak że około 23:00 polowałem z latarką i malutkim kubeczkiem albo siateczką  wiadomo i chlup do kotnika .

Maluchy łapałem nawet do 4:00 a i tak zdarzało się że  wszystkiego nie wyłapałem w koralach skałach zakamarkach ,samiec wypuszcza pojedynczo

Maluch  jak ciemno są bardzo ogłupione i wyłapiesz je przy dnie w rogach lub u tafli wody  

około 3 dni nic nie jedzą  a jak  wyczerpią  zapasy z woreczka ,wykluwałem artemię  to podstawa ich diety  powodzenia kolego

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.