Skocz do zawartości

Historia edycji

tedeus63

tedeus63

DO TEJ PORY  Tylko podmianki na soli IO i  lełem  balinga po 80ml dziennie . akwa mieszane , spsy lpsy i miękkie . tylko spsy zaczeły grymasic od jakiegos miesiąca.( rosły prawie dwa lata cudnie), reszta rosnie . . Kupiłem teraz grotech ABCIM I OD soboty leję kazdego po 2ml dziennie . . Jan myslałem ze miedzi mam starsznie duzo a tu mało pierwiastkow które wymieniliście. od dzis zwieksze dawke do 5 ml dziennie . a moze są w sklepach osobno stront li i inne ?

o miedz w akwa  podejzewam czujnik poziomu wody który nawalił i miał otwarta izolacje ale juz wymieniony .

tedeus63

tedeus63

DO TEJ PORY  Tylko podmianki na soli IO i  lełem  balinga po 80ml dziennie . akwa mieszane , spsy lpsy i miękkie . tylko spsy zaczeły grymasic od jakiegos miesiąca.( rosły prawie dwa lata cudnie), reszta rosnie . . Kupiłem teraz grotech ABCIM I OD soboty leję kazdego po 2ml dziennie . . Jan myslałem ze miedzi mam starsznie duzo a tu mało pierwiastkow które wymieniliście. od dzis zwieksze dawke do 5 ml dziennie . a moze są w sklepach osobno stront li i inne ?

miedz podejzewam czujnik poziomu wody który nawalił i miał otwarta izolacje ale juz wymieniony .

tedeus63

tedeus63

DO TEJ PORY  Tylko podmianki na soli IO i  lełem  balinga po 80ml dziennie . akwa mieszane , spsy lpsy i miękkie . tylko spsy zaczeły grymasic od jakiegos miesiąca.( rosły prawie dwa lata cudnie), reszta rosnie . . Kupiłem teraz grotech ABCIM I OD soboty leję kazdego po 20ml dziennie . . Jan myslałem ze miedzi mam starsznie duzo a tu mało puuerwiastkow które wymieniliście .

kurde czeski bład po 2 ml dziennie

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.