Skocz do zawartości

Historia edycji

AmonS

AmonS

Hejka ;)

Proszę o pomoc bo siedzę na forum i nie wszystko chyba widzę :/ 

IMG201709_qhqhexp.jpg

1- to chyba mała aiptasia?

IMG201709_qhqhexa.jpg

2- nie mam pojęcia...

IMG201709_qhqhexq.jpg

3- nawet nie wiem jak wpisać żeby szukać XD "twarz przyssana do skały" XD

4- to ma klapkę i szukałem jako ślimak osiadły albo rurówka ... klapka się rusza ale nic nie wyłazi tylko jakby coś czarnego się w środku poruszało :o

IMG201709_qhqhenr.jpg

5- jeszcze mniejsza aiptasia?

IMG201709_qhqhenn.jpg

6- i coś co spędza mi sen z powiek ... przezroczyste z kuleczkami na końcu ale ciężko zrobić fotkę bo siedzi w skale głęboko :/ i jest tego ze 6 sztuk ... myślałem nad majano ale one powinny być chyba w kolorku a nie przezroczyste :// Może to być też to całe corynactis czy jakoś tak...?

Proszę o pomoc bo tak jak w przypadku 1, 5 i 4 to miałem plan jak to wpisać i porównywać tak z resztą nie mam pojęcia od czego zacząć szukać :( 

AmonS

AmonS

Hejka ;)

IMG201709_qhqhexp.jpg

IMG201709_qhqhexa.jpg

2- nie mam pojęcia...

IMG201709_qhqhexq.jpg

4- to ma klapkę i szukałem jako ślimak osiadły albo rurówka ... klapka się rusza ale nic nie wyłazi tylko jakby coś czarnego się w środku poruszało :o

IMG201709_qhqhenr.jpg

IMG201709_qhqhenn.jpg

6- i coś co spędza mi sen z powiek ... przezroczyste z kuleczkami na końcu ale ciężko zrobić fotkę bo siedzi w skale głęboko :/ i jest tego ze 6 sztuk ... myślałem nad majano ale one powinny być chyba w kolorku a nie przezroczyste ://

Proszę o pomoc bo tak jak w przypadku 1, 5 i 4 to miałem plan jak to wpisać i porównywać tak z resztą nie mam pojęcia od czego zacząć szukać :( 

AmonS

AmonS

Hejka ;)

IMG201709_qhqhexp.jpg

IMG201709_qhqhexa.jpg

2- nie mam pojęcia...

IMG201709_qhqhexq.jpg

IMG201709_qhqhenr.jpg

IMG201709_qhqhenn.jpg

6- i coś co spędza mi sen z powiek ... przezroczyste z kuleczkami na końcu ale ciężko zrobić fotkę bo siedzi w skale głęboko :/ i jest tego ze 6 sztuk ...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.