Skocz do zawartości

Historia edycji

Andretti

Andretti

2 godziny temu, Mat_Mat napisał:

Acany bez jakiegoś szału więc jeżeli cena ich to 500 Euro+ to lekko pojechali z koksem ale rozumiem bo duże kawałki są w cenie. Co do crazy to na bieżąco jestem w kontakcie. Niebawem też będę na miejscu bo jest to sklep czołówka dla mnie.

Moja acana ta większa:

acana.jpg

Super sztuka , 500 euro to cena za naprawdę duże okazy rainbow premium choć są nawet sztuki po 1000euro , ja mam 2 takielarge.WP_002509.jpg.0431504cae9ea662b7db874f2642f944.jpg

Andretti

Andretti

Acany bez jakiegoś szału więc jeżeli cena ich to 500 Euro+ to lekko pojechali z koksem ale rozumiem bo duże kawałki są w cenie. Co do crazy to na bieżąco jestem w kontakcie. Niebawem też będę na miejscu bo jest to sklep czołówka dla mnie.

Moja acana ta większa:

acana.jpg

Super sztuka , 500 euro to cena za naprawdę duże okazy rainbow premium choć są nawet sztuki po 1000euro

Andretti

Andretti

Moja acana ta większa:

acana.jpg

Super sztuka , 500 euro to cena za naprawdę duże okazy rainbow premium choć są nawet sztuki po 1000euro

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.