Skocz do zawartości

Historia edycji

Tapajos32

Tapajos32

literówka

Dnia ‎01‎.‎11‎.‎2017 o 23:03, maciej01 napisał:
Najprościej to takie małe akwarium prowadzić na regularnych cotygodniowych podmiankach i nie musisz główkować gdzie i jaki filtr zamontować. Podstawa to umiarkowana obsada do karmienia i umiarkowane karmienie.

Odnawiam swój wątek jako że cały czas kompletuje sprzęt.
Przypomnę że akwarium 30l kupiłem cyrkulację jebao SW 2 teraz chce kupić kaskadę myślę o seachem tidal 55 ale nie wiem czy nie będzie za mocny razem z tym cyrkulatorem, może wybrać coś mniejszego? Albo zrezygnować z kaskady? Pomóżcie utknąłem :)

Wysłane z mojego BG2-W09 przy użyciu Tapatalka

Tapajos32

Tapajos32

literówka

Dnia ‎01‎.‎11‎.‎2017 o 23:03, maciej01 napisał:
Najprościej to takie małe akwarium prowadzić na regularnych cotygodniowych podmiankach i nie musisz główkować gdzie i jaki filtr zamontować. Podstawa to umiarkowana obsada do karmienia i umiarkowane karmienie.

Przypomnę że akwarium 30l kupiłem cyrkulację jebao SW 2 teraz chce kupić kaskadę myślę o steachem tidal 55 ale nie wiem czy nie będzie za mocny razem z tym cyrkulatorem, może wybrać coś mniejszego? Albo zrezygnować z kaskady? Pomóżcie utknąłem :)

Tapajos32

Tapajos32

Przypomnę że akwarium 30l kupiłem cyrkulację jebao SW 2 teraz chce kupić kaskadę myślę o strachem tidal 55 ale nie wiem czy nie będzie za mocny razem z tym cyrkulatorem, może wybrać coś mniejszego? Albo zrezygnować z kaskady? Pomóżcie utknąłem :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.