MO115 Zgłoś Napisano 24 Września 2017 Witam. Mam takie szybkie pytanko. Czy rura odpływu wody z akwarium do sumpa, może być w sumpie poniżej poziomu wody czy musi być powyżej? Aktualnie jest jakieś 5cm nad i strasznie hałasuje i pluska na ściany szafki. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DarekB30 Zgłoś Napisano 24 Września 2017 Witam. Mam takie szybkie pytanko. Czy rura odpływu wody z akwarium do sumpa, może być w sumpie poniżej poziomu wody czy musi być powyżej? Aktualnie jest jakieś 5cm nad i strasznie hałasuje i pluska na ściany szafki. Z góry dzięki za pomoc. Ja bym powiedział że nie tylko może być ale powinna być pod wodą. Wtedy nie chlapie i nic nie słychać Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MO115 Zgłoś Napisano 24 Września 2017 Dzięki z pomoc. Ktoś mi powiedział, żeby zostawić 5 cm na skarpetę w przyszłości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
metmez Zgłoś Napisano 25 Września 2017 (edytowane) Ja ma pod poziomem wody. Cisza i spokój. A skarpetę zawsze możesz dać pod wodę Edytowane 25 Września 2017 przez metmez (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach