Skocz do zawartości
ROBERTo

SPRZEDAM Biostar Flotor

Rekomendowane odpowiedzi

witaj ja byłbym chętny tylko jestem zielony co do odpieniaczy ale wiem ze on orginalnie jest z pompka z wirnikiem igiłkowym ( AQUAMEDIC PH 2000 - albo to bład literowy bo z serii pf znalałem tylko taka AQUAMEDIC PF 1000) czy robi ti jakas ruznice ?? aha i jeszcze jedno jakbys mugł dac fotki jego pracy albo wogóle fotki było by super mozesz mi przesłąc na maila

aha planuje akwa 145 l czy nie bedzie on za duzy do tego akwa ... ?

i czy mozesz wysłac do chorzowa

#NAZWA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witaj podaj e- mail TO PRZEŚLĘ CI FOTKI

kompaktowy zewnętrzny system filtrujący do akwariów morskich o pojemności do 250 litrów z odpieniaczem białek

biostar flotor to połączenie wydajnego, zasilanego pompką odpieniacza białek z rotacyjną gąbką, która spełnia rolę filtra biologicznego. Filtr ten został zaprojektowany z myślą o akwariach o pojemności do 250 litrów.

Atrakcyjna cena sprawia, że Biostar Flotor jest dostępny dla każdego, kto zechciałby przekształcić swoje akwarium słodkowodne w morskie. Jest to idealne rozwiązanie dla osób rozpoczynających przygodę z akwarium morskim.

Korzystając z Biostar Flotora można uzyskać ładnie wyglądające, tak aktualnie popularne, akwarium typu micro-rafa lub nano-rafa. Wydajność odpieniacza białek jest tak duża, że można utrzymywać w zbiorniku nawet szybko rosnące korale twarde SPS.

Biostar Flotor nadaje się do specjalistycznych akwariów - z konikami morskimi, skorupiakami lub innymi bezkręgowcami.

W skład zestawu wchodzą:

- odpieniacz białek z pompą venturiego z wirnikiem igiełkowym (Ocean Runner PH 2000 - 9W)

- rotacyjna gąbka, która spełnia rolę filtra biologicznego. Ciągła rotacja przy częściowym zanurzeniu wzmaga natlenianie wody.

Zestaw montuje się na ściance akwarium. Do zestawu dołączony jest specjalny, 4 cm zaczep.

Wymiary: (dł x sz x wys): 8,5 x 25 x 23cm (razem z kubkiem odbierającym pianę)

AQUAMEDIC PF 1000 NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z ODPIENIACZEM

oceanrunner seria PF

oceanrunner PF 1000 to kompaktowych rozmiarów falownik z prefiltrem mechanicznym (wkład gąbkowy). Pomimo swoich niewielkich rozmiarów, PF 1000 został wyprodukowany zgodnie ze standardami innych pomp z serii OR - z polerowanym wirnikiem ceramicznym oraz energooszczędnym silnikiem.

Typ PF 1000

max wydajność 1000 ll/h

max podnoszenie 1,0 m

zużycie energii 10 Wat

AKWARIUM- 65*60*60, sump 80*40*40, lampa LED Lampa LED RAZOR R420r 120W [16000K], 2 x tunze nano, pompa cyrkulacyjnA Jebao, odpieniacz TUNZE , obieg Eheim - Pompa Compact Plus 3000, żywa skała 30 kg,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój mail d.latkowski@wifi-networks.pl

zatem zestaw zawiera orginalne czesci a jak długo był używany ??

#NAZWA?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.