na boku nie ma problemu z ulozeniem skaly.nauczony doswiadczeniem ,trzecie akwarium bedzie mialo komin na srodku ale zewnetrzny taki panel.Sasiad zrobil z panelem bocznym i latwo sie go czysci i mniej wody splywa do sumpa.ja mam 75cm wysokie akwarium i komin na boku pod ukosem.czyszczenie nie nalezy do przyjemnosci a wchodzi do niego 50l wody.sasiad z splywem wody z akwarium ma 10l.estetyka i cyrkulacja to jedno a eksplatacja to drugie.jak masz miejsce to bierz panel na tylnej scianie i z tylu umieszczasz cala elektronike na szafce.masz wiecej miejsca w szafce i nie grzeja wody zasilacze i inne sterowniki.wtedy masz mega estetyke i funkcjonalnosc.wszystko ukryte za akwarium i tylna sciana szafki.widzialem podobny projekt ktos niedawno robil pod acry ze 120 na 70 i 55 wysokie z panelem
Historia edycji
na boku nie ma problemu z ulozeniem skaly.nauczony doswiadczeniem ,trzecie akwarium bedzie mialo komin na srodku ale zewnetrzny taki panel.Sasiad zrobil z panelem bocznym i latwo sie go czysci i mniej wody splywa do sumpa.ja mam 75cm wysokie akwarium i komin na boku pod ukosem.czyszczenie nie nalezy do przyjemnosci a wchodzi do niego 50l wody.sasiad z splysem akwarium z 10l.estetyka i cyrkulacja to jedno a eksplatacja to drugie.jak masz miejsce to bierz panel na tylnej scianie i z tylu umieszczasz cala elektronike na szafce.masz wiecej miejsca w szafce i nie grzeja wody zasilacze i inne sterowniki.wtedy masz mega estetyke i funkcjonalnosc.wszystko ukryte za akwarium i tylna sciana szafki.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.