Skocz do zawartości

Historia edycji

Moljzesz

Moljzesz

2 godziny temu, Coltrane napisał:

czego duzo daje? zielony plankton to moim zdaniem fundament piramidy pokarmowej mojego akwarium! koralowce karmię raczej obficie a mrożonki podaję 1-3 kostki zależnie od NO3. Nie mam problemu z nutrientami i fosforanami więc raczej kontroluję to co się dzieje.
Stront i jod schodza codziennie tak jak balling, węgiel i zeolity trzeba w systemie mieć. Phosphate minus pozbywa się fosforanów. PRO BIO S i NP PRO ogarniają mi biologię, life source dodaje trochę natury, build podobno działa osłonowo a że oparty na CaCo3  to są opracowania że klaruje wodę i wiąże osady, aminokwasy i witaminy też się ulatniają nawet jak nie konsumowane. Ostatnio było troche wtop ale wydaje mi się że jestem świadomym użytkownikiem produktów i nie leję nic na pałę. Świecę ostro i dmucham zacnie, mam nadzieję że efekty nadejdą wkrótce ;)

Fiu fiu a ja mam tylko biopellets i no3 0,2 i po4 na zero. Nie zazdroszczę lania tych wszystkich specyfików, chyba trzeba być troszku zboczonym w tę stronę.. ;)

Fajnie tyle chromisków też myślę o takim stadku, no może ciut mniejszym

Moljzesz

Moljzesz

2 godziny temu, Coltrane napisał:

czego duzo daje? zielony plankton to moim zdaniem fundament piramidy pokarmowej mojego akwarium! koralowce karmię raczej obficie a mrożonki podaję 1-3 kostki zależnie od NO3. Nie mam problemu z nutrientami i fosforanami więc raczej kontroluję to co się dzieje.
Stront i jod schodza codziennie tak jak balling, węgiel i zeolity trzeba w systemie mieć. Phosphate minus pozbywa się fosforanów. PRO BIO S i NP PRO ogarniają mi biologię, life source dodaje trochę natury, build podobno działa osłonowo a że oparty na CaCo3  to są opracowania że klaruje wodę i wiąże osady, aminokwasy i witaminy też się ulatniają nawet jak nie konsumowane. Ostatnio było troche wtop ale wydaje mi się że jestem świadomym użytkownikiem produktów i nie leję nic na pałę. Świecę ostro i dmucham zacnie, mam nadzieję że efekty nadejdą wkrótce ;)

Fiu fiu a ja mam tylko biopellets i no3 0,2 i po4 na zero. Nie zazdroszczę lania tych wszystkich specyfików, chyba trzeba być troszku zboczonym w tę stronę..

Fajnie tyle chromisków też myślę o takim stadku, no może ciut mniejszym

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.