Skocz do zawartości

Historia edycji

konwiasty

konwiasty

Korona około 10 cm nad lustrem wody. Babka lubi przeskakiwać do panelu, ale odpukac jeszcze z akwarium nie wyskoczyła. Do końca nie wiem jak przeskakuje bo pomiędzy panelem a akwarium też jest korona z około 2 cm przerwą pomiędzy górną krawędzią szyby oddzielajacej panel a dolną częścią korony zrobiona tak na wszelki wypadek. Nie wiem czy potrafi tak wycyrklować że trafia w tą szparę czy jednak idzie 10 cm w górę i przeskakuje calość, ale raczej ta pierwsza opcja bo blazenki też czasem przeskakują do panelu a one takie skoczne nie są.

konwiasty

konwiasty

Korona około 10 cm nad lustrem wody. Babka lubi przeskakiwać do panelu, ale odpukac jeszcze do akwarium nie wyskoczyła. Do końca nie wiem jak przeskakuje bo pomiędzy panelem a akwarium też jest korona z około 2 cm przerwą pomiędzy górną krawędzią szyby oddzielajacej panel a dolną częścią korony zrobiona tak na wszelki wypadek. Nie wiem czy potrafi tak wycyrklować że trafia w tą szparę czy jednak idzie 10 cm w górę i przeskakuje calość, ale raczej ta pierwsza opcja bo blazenki też czasem przeskakują do panelu a one takie skoczne nie są.

konwiasty

konwiasty

Korona około 10 cm nad lustrem wody. Babka lubi przeszukiwać do panelu ale odpukac jeszcze do akwarium nie wyskoczyła. Do końca nie wiem jak przeskakuje bo pomiędzy panelem a akwarium też jest korona z około 2 cm przerwą pomiędzy górną krawędzią szyby oddzielajacej panel a dolną częścią korony zrobiona tak na wszelki wypadek. Nie wiem czy potrafi tak wycyrklować że trafia w tą szparę czy jednak idzie 10 cm w górę i przeskakuje calość ale raczej ta pierwsza opcja o blazenki też czasem przeskakują do panelu a one takie skoczne nie są.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.