Skocz do zawartości

Historia edycji

Juras

Juras

Witam,

Akwarium jakie planowałem 100x55x55  zrobię jednak w innym wymiarze, gdyż przy tej wysokości musiałby być szyba 10mm a nie 8 mm co mi bardzo podroży cenę akwarium

Dlatego zdecydowałem się zmniejszyć wysokość do standardowego 50 cm. Zbiornik ma mieć jednak ok. 300l.

Teraz się zastanawiam nad taką konfiguracją:

dł. x szer. x wys. [cm]

120x50x50 (komin zewnętrzny balkon na krótkim boku)

110x55x50   (komin zewnętrzny balkon na krótkim boku)

Proszę o radę doświadczonych akwarystów. Powiem szczerze, że wolałbym był dłuższe, ale czy z pewnych względów głębsze nie będzie lepsze?

Juras

Juras

Witam,

Akwarium jakie planowałem 100x55x55  zrobie jednak w innym wymiarze, gdyż przy tej wysokości musiałby być szyba 10mm a nie 8 mm co mi bardzo podroży cenę akwarium

Dlatego zdecydowałem się zmniejszyć wysokość do standardowego 50 cm. Zbiornik ma mieć jednak ok. 300l.

dł. x szer. x wys. [cm]

Proszę o radę doświadczonych akwarystów. Powiem szczerze, że wolałbym był dłuższe, ale czy z pewnych względów głębsze nie będzie lepsze?

Juras

Juras

Witam,

Akwarium jakie planowałem 100x55x55  zrobie jednak w innym wymiarze, gdyż przy tej wysokości musiałby być szyba 10mm a nie 8 mm co mi bardzo podroży cenę akwarium

Dlatego zdecydowałem się zmniejszyć wyokość do standardowego 50 cm. Zbiornik ma mieć jednak ok. 300l.

dł. x szer. x wys. [cm]

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.