wukk Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Witam , czy to normalne że Valenciennea sexguttata zjada zielone glony z tylnej szyby, oczywiście kopie w piasku i zjada to co wleci do akwarium( to najchętniej)?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konwiasty Zgłoś Napisano 19 Października 2017 Moja V. Puellaris też tak robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Października 2017 (edytowane) Moja tez. A propos babeczki. Czy magla zjeść sporego wieloszczeta? Zanim wpuściłem babeczkę po akwarium spokojnie sobie łaził taki ok 25cm. Po przybyciu babki skoczyły azotany i fosforany a wieloszczeta nie widzę. Babka zaczęła kopać i z tym wiązałem skok parametrów ale wieloszczet w sumie tez zniknął jakby i mniejszych tez nie widzę. edit Nie wiem czy moze ale u mnie wieloszczetem sie nie zajela. wylazl w nocy i go upolowalem. myslalem ze to cwane i szybkie stworzenie a to nieporadne jak dzdzownice wyjalem. Edytowane 22 Października 2017 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragorn1 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2017 wieloszczeta takiego na pewno nie zjedzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragorn1 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2017 moja skubie algi nori Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach