waldimas Zgłoś Napisano 25 Października 2017 jak w temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
atgorscy Zgłoś Napisano 25 Października 2017 botia lub koralomania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldimas Zgłoś Napisano 25 Października 2017 (edytowane) w Botii i Koralomani brak Edytowane 25 Października 2017 przez waldimas (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BitaSmietana Zgłoś Napisano 25 Października 2017 (edytowane) Sklep Cykada, Przybyszewskiego 40. Wczoraj jeszcze pływał więc dziś powinien być. Zadzwoń, zapytaj 42 683 29 70 Pozdrawiam. Edytowane 25 Października 2017 przez BitaSmietana (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldimas Zgłoś Napisano 25 Października 2017 dzięki za info już plywa w moim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BitaSmietana Zgłoś Napisano 25 Października 2017 Fajnie że udało się pomóc Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiowaty Zgłoś Napisano 30 Października 2017 Waldimas nie wiem czemu piszesz że w BOTIA nie ma doktorków skoro pływają od ponad 2 tygodni.Czemu ludzi wprowadzasz w błąd?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 30 Października 2017 On sam siebie wprowadza bo to on szukał Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
misiowaty Zgłoś Napisano 30 Października 2017 Chyba źle szukał bo u niego w koralomanii nie było ale w Botii były... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldimas Zgłoś Napisano 2 Listopada 2017 dzwoniłem do Botii chyba wlasciciel sam nie wie co u niego plywa bo powiedział mi ze nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach