xyz2017 Zgłoś Napisano 28 Października 2017 Mam trochę szczepek do zamiany , które można obejrzeć na miejscu. Nie mam czasu żeby dawać ogłoszenia na targowisku i monitorować sprawę. SPS, LPS itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz2017 Zgłoś Napisano 31 Października 2017 UP Jeden już jest, może ktoś więcej- będzie się czym wymieniać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz2017 Zgłoś Napisano 23 Grudnia 2017 UP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietruh79 Zgłoś Napisano 9 Marca 2018 Jako, że już zalałem i posoliłem to się dopisuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łukasz_jeden Zgłoś Napisano 14 Marca 2018 Namiary jakieś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pietruh79 Zgłoś Napisano 15 Marca 2018 Jelenia Góra - Maciejowa Tylko jeszcze nie mam czym się wymieniać na razie skała piach i glony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xyz2017 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2018 Mam nowe szczepki najładniejszych LPSow z mojego zbiornika (na żywo wyglądają duużo lepiej) -Tylko zamiana Trawę nogę oddać za darmo (b.ładna i szybko rośnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach