Skocz do zawartości

Historia edycji

kierowca

kierowca

Wreszcie coś się zaczyna dziać. Ostatnie elementy układanki dojada lada dzień. Zostaje poklejenie hydrauliki i zamówienie soli i skały. Duzo ostatnio czytałem o metodzie zeovit i na 99% procent jestem zdecydowany ze zacznę z nią przygodę,Czy dwie pompy tunze 6055 starcza na ten zbiornik? czy dokupić jeszcze jedna jak tak to jaka? Czytałem ze w zeovicie stosuje się żywa skale? ile jej kupić? czy mogę kupic około 15 kg suchej i 10 żywej? nie chce miec gruzowiska, podobają mi się niskie konstrukcje.Jaka sól najbardziej nadaje się na ta metodę?

kierowca

kierowca

Wrescie cos sie zaczyna dziac.Ostatnie elementy ukladanki dojada lada dzien.Zostaje poklejenie hydrauliki i zamuwienie soli i skaly.Duzo ostatnio czytalem o metodzie zeovit i na 99% procent jestem zdecydowany ze zaczne z nia przygode,Czy dwie pompy tunze 6055 starcza na ten zbiornik? czy dokupic jeszce jedna jak tak to jaka? Czytalem ze w zeovicie stosuje sie zywa skale? ile jej kupic? czy moge kupic okolo 15 kg suchej i 10 zywej? nie chce miec gruzowiska, podobaja mi sie niskie konstrukcje.Jaka sól najbardziej nadaje sie na ta metode?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.