Skocz do zawartości

Historia edycji

remii

remii

No własnie. Woda wpadająca do rury pionowej spada w dół i zachowuje się jak wodospad, natomiast w rurze poziomej płynie sobie po prostu jak strumyk :)

Piotrek takie rozwiązanie musiało "siorbac" dlatego że trójnik był zamontowany na spływie pionowym i woda spadała w dół.

W poprzednim zbiorniku miałem trójnik założony na spływie poziomym. Góra trójnika była otwarta i podawałem tam odciek z reaktora. ku mojemu zdziwieniu woda płynęła tam sobie cichutko bez żadnego hałasu.

U mnie trójnik byłby w poziomie i chyba zaryzykuje. najwyżej będę przerabiał

hydraulika2.png

Tak to mniej więcej u mnie by wygladało.

remii

remii

No własnie. Woda wpadająca do rury pionowej spada w dół i zachowuje się jak wodospad, natomiast w rurze poziomej płynie sobie po prostu jak strumyk :)

Piotrek takie rozwiązanie musiało "siorbac" dlatego że trójnik był zamontowany na spływie pionowym i woda spadała w dół.

W poprzednim zbiorniku miałem trójnik założony na spływie poziomym. Góra trójnika była otwarta i podawałem tam odciek z reaktora. ku mojemu zdziwieniu woda płynęła tam sobie cichutko bez żadnego hałasu.

hydraulika2.png

remii

remii

Piotrek takie rozwiązanie musiało "siorbac" dlatego że woda spadała w dół.

hydraulika2.png

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.