Skocz do zawartości

Historia edycji

Lisek_chytrusek

Lisek_chytrusek

Dnia 5.11.2017 o 15:53, katani napisał:

A to ci @MixEErzrobił psikusa. Namówił na morskie i sam poszedł w słodkie ;)

Jak osadzisz większą ilością korali, ładnie zarośnie to będzie ładne akwarium. Jakiej soli używasz i jaki piasek?

Mikołaj nie musiał namawiać, takie rzeczy same człowieka nachodzą, on w słodkie ale rękę ma do wody bo pięknie mu rośnie czy słone czy słodkie.

Sól z Jonafish "Royal Nature", piasek też od nich z worków gradacja jeśli pamiętam 0,3. w tej chwili znowu mi wysypało okrzemka, nie mogę sobie z nim poradzić.

Nie zasadzam więcej korali bo zastanawiam się nad zmianą lampy pod SPS albo 8x39 lub takie coś co mam od początku 4x39 plus 2x150w i nie mogę się zdecydować w którą stronę iść.

IMG_20170318_223127.jpg

Jak myślicie co będzie lepsze ?

Lisek_chytrusek

Lisek_chytrusek

3 minuty temu, katani napisał:

A to ci @MixEErzrobił psikusa. Namówił na morskie i sam poszedł w słodkie ;)

Jak osadzisz większą ilością korali, ładnie zarośnie to będzie ładne akwarium. Jakiej soli używasz i jaki piasek?

Mikołaj nie musiał namawiać, takie rzeczy same człowieka nachodzą, on w słodkie ale rękę ma do wody bo pięknie mu rośnie czy słone czy słodkie.

Sól z Jonafish "Royal Nature", piasek też od nich z worków gradacja jeśli pamiętam 0,3. w tej chwili znowu mi wysypało okrzemka, nie mogę sobie z nim poradzić.

Nie zasadzam więcej korali bo zastanawiam się nad zmianą lampy pod SPS albo 8x39 lub takie coś co mam od początku 4x39 plus 2x150w i nie mogę się zdecydować w którą stronę iść.

IMG_20170318_223127.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.