Skocz do zawartości

Historia edycji

boo12

boo12

Witam

W związku z tym, że już tylko tydzień z kawałkiem dzieli mnie od otrzymania szkiełka, mam pytanie odnośnie glonów.

- Jakie powinny być, żeby nie zrobić sobie problemów,

- Jakie podłoże zastosować

- uruchamiać od razu ze startem akwarium (sucha skała)

- wymyśliłem sobie żeby zastosować 2-3 duże kotniki i do nich wsypać podłoże i wsadzić glony czy to się nada

w sumpie przewidziałem lampkę 2x 10w full spectrum 2x10w ( 6 pól royal blue 3white)

Ach i najważniejsze czy ktoś z forumowiczów mógłby podzielić się naddatkiem oczywiście może być odpłatnie, pifkowo, za darmo (niepotrzebne skreślić) jeśli w gdzieś w moich okolicach chętnie podjadę, a jeśli komuś będzie chciało się wysłać również będę wdzięczny

uff na te 5 minut moich przemyśleń chyba na tyle :P

boo12

boo12

Witam

W związku z tym, że już tylko tydzień z kawałkiem dzieli mnie od otrzymania szkiełka, mam pytanie odnośnie glonów.

- Jakie powinny być, żeby nie zrobić sobie problemów,

- Jakie podłoże zastosować

- uruchamiać od razu ze startem akwarium (sucha skała)

- wymyśliłem sobie żeby zastosować 2-3 duże kotniki i do nich wsypać podłoże i wsadzić glony czy to się nada

w sumpie przewidziałem lampkę 2x 10w full spectrum 2x10w ( 6 pół royal blue 3white)

Ach i najważniejsze czy ktoś z forumowiczów mógłby podzielić się naddatkiem oczywiście może być odpłatnie, pifkowo, za darmo (niepotrzebne skreślić) jeśli w gdzieś w moich okolicach chętnie podjadę, a jeśli komuś będzie chciało się wysłać również będę wdzięczny

uff na te 5 minut moich przemyśleń chyba na tyle :P

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.