Skocz do zawartości

Historia edycji

Moljzesz

Moljzesz

10 godzin temu, dziadziol6 napisał:

Nie łapię?? jakie gąbki? poproszę o zdięcie twojego filtra

U mnie jest tak jak na tym filmiku .

12,37 minuta filmu jest pokazane żywica jest nakrętką do dołu i woda wchodzi od dołu od strony nakrętki a wylot ma u góry .U mnie mam żywicę obruconą tzn nakrętką do góry tak samo jak obudowa membrany od góry żywicy wpada woda i przeczyszczona wylatuje dołem żywicy .Gdzie tu jest błąd na filmiku czy u mnie?Proszę jeśli ktoś ma ten sam zestaw proszę o poglądowe foto jak ma to połaczone. NO i dalej  nikt nie odpowiedział mam dokupić żywicę? i dołożyć ?i czy można mieszać żywicę bo nie wiem jaką tam mam?

Ja mam tak popodpinane sorki za grafikę hahahahah

schemat.png

Będzie się kotłować aż się nie wypełni, ma lecieć od dołu do góry tak jak silvia pisał. Mam akwarium morskie 4 albo 5 lat zaufaj mi :) na TDS mam trzy zera.

Żywicy trochę dosyp

Na filmiku nie widać jak to tam  jest podlaczobe, ważne żeby woda płynęła przez żywicę od dołu do góry, żeby cała żywica była wypełniona wodą. Jak masz podłączone wg oznaczeń czy instrukcji to powinno być dobrze

Moljzesz

Moljzesz

10 godzin temu, dziadziol6 napisał:

Nie łapię?? jakie gąbki? poproszę o zdięcie twojego filtra

U mnie jest tak jak na tym filmiku .

12,37 minuta filmu jest pokazane żywica jest nakrętką do dołu i woda wchodzi od dołu od strony nakrętki a wylot ma u góry .U mnie mam żywicę obruconą tzn nakrętką do góry tak samo jak obudowa membrany od góry żywicy wpada woda i przeczyszczona wylatuje dołem żywicy .Gdzie tu jest błąd na filmiku czy u mnie?Proszę jeśli ktoś ma ten sam zestaw proszę o poglądowe foto jak ma to połaczone. NO i dalej  nikt nie odpowiedział mam dokupić żywicę? i dołożyć ?i czy można mieszać żywicę bo nie wiem jaką tam mam?

Ja mam tak popodpinane sorki za grafikę hahahahah

schemat.png

Będzie się kotłować aż się nie wypełni, ma lecieć od dołu do góry tak jak silvia pisał. Mam akwarium morskie 4 albo 5 lat zaufaj mi :) na TDS mam trzy zera.

Żywicy trochę dosyp

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.