Skocz do zawartości

Historia edycji

Kitek

Kitek

Właśnie, jaki gatunek? Moje H. vrolikii (chrysotaenia) często pływają w różnych pozycjach, jednakże to głównie w czasie poszukiwania pożywienia, albo w trakcie "przepychanek" z innymi rybami. Ten Twój tak stale, czy okazjonalnie? Bo jeżeli stale, to może rzeczywiście być problem. A, przypomniało mi się, jeden z moich wargatków miał takie nagłe ataki niekontrolowanego pływania w trakcie aklimatyzacji -podejrzewam, ze ryba była bardzo niedługo po odłowie- może była łapana na trucizną i to były skutki.

Kitek

Kitek

Właśnie, jaki gatunek? Moje H. vrolikii (chrysotaenia) często pływają w różnych pozycjach, jednakże to głównie w czasie poszukiwania pożywienia, albo w trakcie "przepychanek" z innymi rybami. Ten Twój tak stale, czy okazjonalnie? Bo jeżeli stale, to może rzeczywiście być problem. A, przypomniało mi się, jeden z moich wargatków miał takie niekontrolowane ataki niekontrolowanego pływania w trakcie aklimatyzacji -podejrzewam, ze ryba była bardzo niedługo po odłowie- może była łapana na trucizną i to były skutki.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.