Skocz do zawartości

Historia edycji

Rumcajs8

Rumcajs8

o pierwszy klient :) ,  akwarium z filmu to moje , narazie h*******,d******* i kamieni kupa ale jak wspominałem wszystko się dociera, moczy, skała się wypłukuje z syfu, sierści ,kurzu itp a dużo tego w niej było oj dużooo

co do kubełków wiem że nie są zalecane, ale  działają tak samo jak kaskada ,no i dużo  zależny od tego co i ile będziemy trzymać w akwarium no i dobrych wkładów filtrujących.

Przepływ wody przez kaskadę i kubełek można regulować, panel to tez filtr jak każdy inny tyle ze bez pokrywki, chociaż na plus w nim jest to że procesy rozkładu przebiegają w nim wolniej i dokładniej, ale to tez zależny jaki szybko przepływa przez niego woda.

Rumcajs8

Rumcajs8

o pierwszy klient :) ,  akwarium z filmu to moje , narazie h*******,d******* i kamieni kupa ale jak wspominałem wszystko się dociera, moczy, skała się wypłukuje z syfu, sierści ,kurzu itp a dużo tego w niej było oj dużooo

co do kubełków wiem że nie są zalecane, ale  działają tak samo jak kaskada ,no i dużo  zależny od tego co i ile będziemy trzymać w akwarium no i dobrych wkładów filtrujących.

Przepływ wody przez kaskadę i kubełek można regulować, a plankton i tak jest mielony przez pompy czy to w sumpie,kaskadzie czy kubełku.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.